top of page
Writer's pictureΣύλλογος Γονέων

Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση "Χριστούγεννα S.O.S."


Ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ιωνίας προσκαλεί όλους τους μαθητές στη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση “Χριστούγεννα S.O.S.” από τη θεατρική ομάδα ''Παιδικό Ταξίδι''. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Ι. ΔΟΜΝΑΚΗΣ (στο θέατρο κάτω από το σχολείο).

Η ώρα προσέλευσης των μαθητών των Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξεων είναι στις 09:45 π.μ. με ώρα αποχώρησης 10:45 και των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στις 11:15 π.μ. με ώρα αποχώρησης 12:15.

Η παράσταση είναι μόνο για τα παιδιά του Δημοτικού και η τιμή εισιτηρίου για κάθε παιδί ορίζεται στα 3 ευρώ.


Στην είσοδο του θεάτρου θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου, όπου θα παραλαμβάνουν τα παιδιά και οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί καθόλη τη διάρκεια της παράστασης. Παρακαλούμε οι γονείς να είναι εκεί ώστε να παραλάβουν τα παιδιά τους εγκαίρως ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η δεύτερη παράσταση στην ώρα της.


Η κατανάλωση τροφίμων και ποτών δεν επιτρέπονται. Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί μόνο το παγούρι με το νερό τους!


Λίγα Λόγια για το Έργο:

Ένα διαδραστικό ταξίδι στο εργαστήρι του Αι Βασίλη.

 

Παραμονή Χριστουγέννων και στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη όλοι τρέχουν πυρετωδώς για να προλάβουν μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες, μιας και ο Αϊ Βασίλης θέλει να εκπληρώνει πάντα τις επιθυμίες όλων, μικρών και μεγάλων.

Η Μαίρη και ο Κρίστ, οι δύο πολύτιμοι βοηθοί του είναι εκεί, διαβάζουν μερικά από τα τελευταία γράμματα και ετοιμάζουν τα δώρα που όλοι με αγωνία περιμένουν.

Όμως, τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτή την προετοιμασία τον έχουν τα παιδιά, που μέσα από τα παιχνίδια, τις ερωτήσεις και τη διάδραση συμμετέχουν στην πλοκή της ιστορίας.

Έννοιες όπως η φιλία, η εμπιστοσύνη, η προσφορά και η αποταμίευση, και σύγχρονα ζητήματα όπως το διαδίκτυο, η ανακύκλωση και η κλιματική αλλαγή  αναφέρονται κατά τη διάρκεια του έργου.


Σας περιμένουμε με χαρά!!




78 views0 comments

Comments


bottom of page