top of page

Καλό Καλοκαίρι και ένα μεγάλο Ευχαριστώ!



Ένα ακόμα σχολικό έτος έφτασε στο τέλος του....


Δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα από αυτό που ζήσαμε όλοι στην γιορτή λήξης του σχολείου μας.


Το Σάββατο 01 Ιουνίου 2024, ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία τη Καλοκαιρινή γιορτή μας στο χώρο του σχολείου!


Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο παρουσιάσεις, χορό, μουσική, κέφι, φαγητό καθώς και τα αναμνηστικά δώρα που είχαμε ετοιμάσει για τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης μαζί με τις ευχές μας για καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο από την επόμενη σχολική χρονιά.


Παράλληλα, μπορούσαν να συμμετάσχουν και στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, η οποία πραγματοποιήθηκε με το πέρας της τελετής αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα κάτωθι καταστήματα/επιχειρήσεις για την πολύτιμη προσφορά τους με κάθε λογής δώρα, τα οποία κληρώσαμε στην λαχειοφόρο αγορά:



Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γονείς που βοήθησαν στην υλοποίηση της όμορφης εκδήλωσης με την παρουσία, την συμμετοχή και την προσφορά τους.

Συγκεκριμένα:

Νίκη Φωτιάδη, Ελένη Τσαχιρίδου, Φρόσω Κοντάκου, Μυρτώ Λαζαρίδου, Δήμητρα Γεδίκογλου, Όλγα Σιράγα, Αποστόλης Γληγόρης, Γιώργος Τσαποκύριακας, Μάνος Μπακολουκάς, Δημήτρης Μιχαϊλίδης, Λάζαρος Κατάρας, Στράτος Χατζηπαυλής, Μάκης Ταχριλτζίδης, Κώστας Αλτιτζής, Μάκης Ερμογένης, Μιχάλης Καραθάνος, Αλέξανδρος Τουϊσίζολγου, καθώς και την Αντιγόνη Τσομπάνογλου για τα 7 χρόνια προσφοράς της, σε μακέτες/αφίσες για όλες τις δράσεις του Συλλόγου!!!


Επιπρόσθετα, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους δασκάλους των δραστηριοτήτων για την άψογη συνεργασία όλη τη σχολική χρονιά και για τις όμορφες εμπειρίες που πρόσφεραν στα παιδιά!


Ως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας στον διευθυντή του σχολείου μας, κο Νικηταϊδη Φίλιππο, και σε όλο το διδακτικό προσωπικό, για τη μεταξύ μας συνεργασία σε όλα τα θέματα που μας απασχόλησαν, με κίνητρο να γίνει καλύτερο το σχολείο μας! 



Δεν τελειώνουμε βέβαια εδώ, καθώς υπάρχει η διάθεση και το κέφι να δώσουμε ακόμα περισσότερα στο σχολείο και τα παιδιά μας τη νέα σχολική χρονιά, περιμένοντας ακόμα περισσότερους να έρθουν και να σταθούν δίπλα μας για την επίτευξη των στόχων μας.



Σας ευχόμαστε ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι και δίνουμε πάλι ραντεβού τον Σεπτέμβρη!    


Εκ του Δ.Σ.

125 views0 comments

Comments


bottom of page