top of page

Ολοήμερη Εκδρομή 2023-2024

Λέγεται ότι εκείνο, τελικά που σφραγίζει τη ζωή μας δεν είναι μόνο η παιδεία και οι επιλογές μας αλλά και οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους, τα συναισθήματα, οι εμπειρίες που αποκομίζουμε από τις αλληλεπιδράσεις αναμεταξύ μας. Έτσι, μέσα από τις συλλογικές δράσεις μας αναδεικνύεται το πνεύμα των αξιών, της συνεργασίας, της προσφοράς, στις οποίες λαχταρούμε να χτίσουν τη ζωή τους τα παιδιά μας, οι αυριανοί πολίτες του τόπου μας.


Την Κυριακή, 19 Μαϊου2024, πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδρομή με τελικό προορισμό στο Λουτράκι.

Στις 8:15 αναχωρήσαμε από Αθήνα ώστε να προλάβουμε το καραβάκι των 10:00 στα Ίσθμια. Είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να πλεύσουμε μέσα από τη θρυλική Διώρυγα της Κορίνθου, ένα μηχανολογικό θαύμα που ολοκληρώθηκε το 1893. Με μήκος περίπου 6 χιλιόμετρα και μόλις 21,3 μέτρα πλάτος, αυτό το ιστορικό κανάλι χωρίζει την Πελοπόννησο από την ηπειρωτική Ελλάδα, συνδέοντας απρόσκοπτα τον Κορινθιακό Κόλπο με τον Σαρωνικό.




Ύστερα επιβιβαστήκαμε στα λεωφορεία για τον τελικό μας προορισμό. Όταν φτάσαμε στο Λουτράκι είχαμε πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να περιηγηθούμε στο μέρος, να φάμε και να κάνουμε βόλτες. Περάσαμε χρόνο με τους φίλους μας, γελάσαμε, παίξαμε! Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να εκμεταλλευτούν τον τόσο καλό καιρό και απόλαυσαν το μπάνιο τους στην παραλία!



Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τους κηδεμόνες κι όλους τους μικρούς & μεγάλους μαθητές που συμμετείχαν με χαρά και άψογη διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής!!

Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα …


Εις το επανιδείν!

142 views0 comments

Kommentarer


bottom of page