top of page

Λίγα Λόγια για την Έκθεση Φωτογραφίας!!!



Μία πολύ όμορφη εμπειρία ζήσαμε την Κυριακή, 02/06/24, στην Έκθεση Φωτογραφίας, με τίτλο: ''2'', στο ιστορικό διατηρητέο μνημείο με ιδιόρρυθμη αρχιτεκτονική, Παναιτώλιο!!!


Παρουσιάστηκαν 34 φωτογραφίες, από τους 17 φωτογράφους του τμήματος φωτογραφίας, όπου μέσα από τον φακό οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν με την προσωπική τους οπτική την ατμόσφαιρα, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, το φυσικό περιβάλλον και ποικίλα άλλα θέματα που συνθέτουν το ''2''.


Η ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό ήταν ιδιαίτερα θερμή, με πλήθος επισκεπτών! Δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στον πολύ όμορφο χώρο, ανάμεσα στις φωτογραφίες που κοσμούσαν την έκθεση, οι οποίες αποτέλεσαν αληθινά καλλιτεχνικά δημιουργήματα, γεμάτα συναισθήματα, αναμνήσεις και απεικονίσεις στιγμών και εμπειριών των συμμετεχόντων/φωτογράφων.


Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα φωτογραφίας, που μοιράστηκε μαζί μας το ταλέντο και την οπτική τους, προσφέροντας αξιόλογες φωτογραφίες, καθώς και τον δάσκαλο φωτογραφίας, κο Σεϊταρίδη Δημήτρη, για την συνεργασία, τη μετάδοση της γνώσης και την έμπνευση που δίνει απλόχερα στους μαθητές!


Η διοργάνωση της Έκθεσης Φωτογραφίας αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία για όλους μας και μας ωθεί να συνεχίσουμε με περισσότερες καλλιτεχνικές δράσεις στο μέλλον!!!




  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ/ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ:


Άγγελος Στάμος, Αλέξης Μέριανος, Αριστέα Κουκουζέλη, Βάνα Σπιθουράκη, Βασίλης Μανώλης, Γεράσιμος Αυγουστάτος, Γιάννης Κοκκινόπουλος, Δημήτρης Ντουράκης, Ζήσης Γκαδρής, Ηρώ Κάτρη, Θάνος Σάνδρης, Κοσμάς Κασιμάτης Ρίζος, Μιχάλης Δήμτσας, Νατάσα Κορκίδα, Νίκη Μυλωνά, Παναγιώτης Ζιώγας, Πατάπιος Μέριανος

112 views0 comments

Comments


bottom of page