top of page
Writer's pictureΣύλλογος Γονέων

Ευχαριστίες - Χριστουγεννιάτικο Bazaar



Το Σάββατο 16/12/23 πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο σχολείο μας. Η επιτυχία εκφράστηκε μέσα από το κέφι και τα χαμόγελα των παιδιών, τα οποία ανέλαβαν με υπευθυνότητα και ζήλο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών! Ταυτόχρονα με το παζάρι δημιουργήθηκε γωνιά παιχνιδιών, μπουφές με κεράσματα, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αϊ Βασίλης που χόρεψε με τα παιδιά σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και την προετοιμασία του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπαιδευτικό των εικαστικών την κυρία Κωνσταντοπούλου Μέρσα που όλο το προηγούμενο διάστημα ασχολήθηκε επικοδομητικά και με όρεξη καθώς και στον διευθυντή του σχολείου μας κύριο Νικηταΐδη Φίλιππο που μας στηρίζει σε κάθε μας κίνηση, αλλά και τα παιδιά..

Επίσης, ευχαριστούμε την κυρία Κυριακή Θεοδωρίδου, την κυρία Φαρμάκη Γεωργία και την κυρία Μιχελή Δώρα, για την βοήθεια που παρείχαν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς/κηδεμόνες, που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και με τη στήριξη τους, μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε μια ακόμη προσπάθεια μας! Η προσφορά σας ήταν συγκινητική και κάθε φορά η ανταπόκριση σας μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία για να συνεχίζουμε με γνώμονα το κοινό καλό των παιδιών μας.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας για την εξαιρετική προσπάθειά τους καθώς και στους γονείς για τις υπέροχες δημιουργίες τους!


Ευχόμαστε καλές γιορτές, με χαμόγελα, υγεία και αγάπη σε όλους!

99 views0 comments

Σχόλια


bottom of page